Kyckling i ugn med vitlök och parmesan



Dagens middag blev faktiskt riktigt god.
Jag gjorde ett ihop kok av det vi hade hemma så delar med mig av receptet. 

Stek kyckling och lägg i en ugnssäker form, Lägg delade coctailtomater och haricot verts över. Blanda 6 dl creme fraiche med 2 dl creme fraiche vitlök & parmesan, blanda i en liten vitlöksklyfta och riven parmesanost. (Man kan ju såklart ta 2 dl extra creme fraiche med vitlök och parmesan istället men vi hade bara 2dl hemma)

Ställ in i ugnen (225 grader) ca 15-20 min.
Ta ut och strö över parmesan.

Vi hade klyftpotatis till men passar nog lika bra till ris eller pasta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0