Måndag = tisdag


mmm, gårdagens grilltallrik som Jenny & Daniel fixat.. 

Nu är vardagen igång igen, helgen var härlig och jag har tankar massor av energi så jag klarar veckan. Igår sålde vi våra garderober i sovrummet och i veckan/helgen ska vi riva tapet och börja måla. Rummet blev så mycket större nu och luftigt, förhoppningsvis känns det ännu större när vi är klar med tanke på att det är mörka väggar nu och vi ska måla LJUST! Jag längtar tills det är klar, gruvar mig lite för att börja men det klias ändå lite i fingrarna ;)

Nu drar vi för att hämta pappan och sedan vidare till Polisstationen, vad tror du vi ska göra? ;)




Repris från gårdagen :)

img_1396 (MMS)

Repris från gårdagen :)


Prommis! Nu ska vi hem och tända grillen f...

img_8615 (MMS)

Prommis! Nu ska vi hem och tända grillen för lunch. Härliga försommar!:)


Bästaste söndagen på läänge..

Finaste grannarna kom över och grillade med oss, Danne var grillmästarn och får nog fortsättningsvis så vara i sommar ;)

Vi njuter verkligen denna helg och tankar energi!!:)

Påskafton i värmen

Vilken dag alltså och framförallt kväll!! Strålande sol och riktig sommarvärme i april lixom!:) Åh kvällen har varit helt fantastisk, bästaste sällskapet, supervarmt och grillat. MUMS!:) Tänk det här är bara början på denna säsong.. 

Vi invigde utemöbeln och den får mer än godkänt, där lär vi spendera mycket tid framöver..


Och den här lilla mannen, vad han blivit stor. Vi ligger alltid bredvid honom när han ska sova om han somnar i vår säng annars sitter vi bredvid honom i hans tills han somnat. Nu senaste kvällarna samt idag på dagen har han lagt sig och somnat helt ensam i sin säng på sitt rum, tom han som valt det själv. Det är stort för oss och vi blir så stolta. Lilla hjärtat vårt, vi älskar dig så!:)

Hoppas du haft det lika härligt i solskenet. 

Glad Påsk! Kram

Lunchstop på McD, nu sitter vi i bilen mot...

img_6420 (MMS)

Lunchstop på McD, nu sitter vi i bilen mot farmor och Tomas!:)


Helgen

Helgen har bara susat förbi.. Den började dock lite trist med en förkyld E på fredagkväll men trots förkylning har han varit pigg dock mycket snor och hosta. 

I lördags hälsade vi på hos farfar med familj. Där blev det korvgrillning och fika ute i solen. Jag hade bakat en blueberry cheesecake som vi hade med oss. Åhh så solen varit underbar!

Idag har vi myst hemma, tagit en tur till rusta och plantagen för att kolla in utemöbler och grill. Förhoppningsvis inhandlar vi trädgårdsgrupp i veckan för nu har vi bestämt oss. Det blir ett vitt bord med soffa och två fotöljer.

Vi bara längtar efter att få spendera kvällarna på uteplatsen, om vädret tillåter blir det årets första grillning till påsk!:)



NU måste en trött mamma lägga sig. KRAM ♥

Skorpor á la U-M



I helgen tittade världens finaste
svärmormor förbi med hemmabakade kardemummaskorpor som jag önskat. De står så fint på bänken här hemma och jag norpar en ofta, ofta.

Måste nog tigga åt mig receptet.

Tack snällaste ♥

Lycklig kille som varit på himlabadet!:) N...

img_2859 (MMS)

Lycklig kille som varit på himlabadet!:) Nu ska vi hem och äta lunch och sova.


Älskade prins

Igår när jag hämtade hem vår fina älskade underbara skatt så var vädret på topp. 12 + visade termometern och solen låg på på vår framsida.

Elias fick solbrillerna, lite tunnare kläder så stannade vi ute och lekte tills pappan skulle hämtas hem. Nu är det inte mycket snö kvar på vår lilla framsida, desto mer på baksidan där solen inte värmer om dagarna (kvällssol sommartid).

Åh!! Snart dags att handla lite utemöbler, mys!! :)

(Igår somnade jag kl 20 pga hemsk huvud/nackvärk!! AJ, ska boka in massage snarast. )

Hoppas du haft en bra dag. KRAM


GINO




OJ känner att blogglusten verkligen inte infinner sig hos mig för tillfället. Undra om det kan bero på alla sjukdommar som varit och att man knappt tagit sig ur huset. Känns väldigt skönt att våren närmar sig och i morgon ska jag äntligen få gå till frissan och fixa barret, inte en dag sen!

I helgen har vi bara tagit det lugnt efter Elias sjukvecka och Kristoffers utbildningsvecka i Stockholm. Igår var vi ute hela förmiddagen och hela eftermiddagen trots det trista vädret. Det var riktigt skönt ute ändå, vi skottade, lekte hemma och i lekparken, gick prommis och hämtade hem en liten "bukett" med videkvistar.

Här ser du vår efterrätt igår, å så mummsigt det var.

Hoppas du haft en trevlig helg. Puss och Kram

Vår fredagskväll!


Såg ut såhär, och massa kramar och pussar såklart! ♥ 

Jag köpte kräftor på affärn i torsdags för 19.95!! och de var verkligen suupergoda. Men hade aldrig några tankar på ost & kex. Attans det skulle vi haft till, men det var gott ändå :)

Nu håller killarna på med frukost.. 

Ha en härlig dag, kram

Elias är inställd på vintertid

Det här med sommartid och Es sovtider! Elias är i vanliga fall ungefär som en klocka som barn oftast är. Vill äta, vakna och somna på samma tider men efter vi ställt om klockan så har han varit så svårlagd både på kvällarna och dagarna. Kanske beror det också på att han varit hemma nästan en hel vecka från dagis, vad vet jag men han är iaf svår lagd. 

Klockan är nu 19.45, K ligger inne hos honom nu och Elias bara snackar och snackar och gör ljud och helt enkelt inte verkar vilja somna. Kanske är för att pappa är hemma också? ♥

Somna älskade barn så ses vi imorgon för nu vill mammsen ha pappsen för sig själv ;)


Helg

HAPPY Friday!!!



Nu lyfter älsklingen hemåt från Stockholm, så han är hemma om ca 1,5 timme, som jag längtar! Elias busar och river fram allt just nu här hemma. Måste fånga honom och försöka få med honom på lite städning innan läggdags.

Förmodligen(!) är Elias frisk men jag vet inte? I onsdags fick han börja behålla maten men han är ju fortfarande lös två gånger per dag men han får behålla maten fleera timmar och ut ska det ju i vilket fall men nu är det riktigt löst. Får avvakta och se hur det är i helgen, är det inte bättre på måndag får jag ringa BVC!

Nu kom en liten goding här och kramades!

Ha en fin fredagkväll. KRAM

RSS 2.0