Jag ligger i sängen. Tror jag har feber, f...

Jag ligger i sängen. Tror jag har feber, fryser jätte mycket, känner mig helt slut i kroppen. Ska sova nu samtidigt som prinsen. Prinsarna menar jag, K ska nämligen jobba natt och behöver lite sömn på kontot för natten. Jag hoppas jag vaknar frisk imorgon. Sov sött, Kram


Hej i söndagen

Tittut,

Vi hade en mysig tur ut till stugan i förmiddags, åkte en sväng med skotern. Elias tyckte inte det var allt för roligt men tyckte däremot det var himla kul att se på när mamma eller pappa körde en sväng på åkern med skotern.

Vi grillade lite korv på stugans altan och det gillade Elias mycket. 

Han somnade direkt i bilen påväg hem och fortsatte sova i sängen när vi kom hem.

Nu är det slutspurten på fotbollsmatchen K ser och sedan ska vi äta rester från igår.

SöndagsKRAMEN till dig.

Bild från igår

Trött hjärta, nu ska vi hem och mysa..

img_0094 (MMS)

Trött hjärta, nu ska vi hem och mysa..


I stugan

img_0021 (MMS)

I stugan


Tacogratäng

Nyätna och proppmätta, tacogratäng stod på menyn och det var supergott! :) Nu har vi parkerat oss i soffan och trots att vi är supermätta går nog lite godis ner ;)


Happy lördagkväll

Trevlig lördagskväll till dig,

Pojkarna är i sovrummet, jag i köket och stökar för vår ensamma middag ♥ Ibland är det rätt skönt att få äta i lugn och ro när E somnat och man kan få lite mer kvalitetstid tillsammans bara vi. Annars är det snabbmiddag innan Elias lessnat och det är högljutt vid matbordet.

Maten står i ugnen, ska fixa lite sallad till bara.

Mello eller film ikväll, det är frågan. Får K bestämma vet jag redan att det blir det sistnämda. ;)




Kram

nyvaken

Myser med en nyvaken prins som har sovit skönt i två timmar.. Vi ska äta lite mellis nu och sedan gå ut en sväng.. E älskar att vara ute så han kommer bli superglad, alltid lika svårt att få in honom sen bara.

Det är bara -2 grader och snön ser redan ut att ha packat ihop sig..

Kramisar

1 år och 3 månader sedan

BebisElias november 2009

Tänk att våran stora pojke vart så liten som på bilden ovan. Där var han 4 månader (2 månader om man räknar från att han skulle varit född)

Tiden går så fort.. 

Han hade ofta underläppen lite indragen som på bilden när han var bebis, då kunde man inte skymta hängläppen som han ärvt från sin mammas sida ;) 

Mamma & Pappa älskar dig Elias! ♥

Crossfire 8 Limited Edition -2010


Bild från blocket

Ks tur till Gävle igår var för att han skulle hämta hem denna pärla. Den står i stugan nu, K ska ut och premiär köra i eftermiddag när E tar sin sovlur. 

Imorgon ska vi nog ta en liten sväng hela familjen om vädret tillåter.

Astrid Lindgren

Godmorgon Lördag,

Jag somnade i soffan tiiidigt igår igen, 2:a dagen (men 3:e denna vecka?) i raken så idag var jag utvilad. Vaknade till när K kom hem och kröp upp bredvid mig vid 01 tror jag det var.

Så imorse när älsklingarna klev upp vid 7.30 kunde jag inte somna om utan låg och drog mig lite. Nu är K och provtränar med ett gammalt fotbollslag, han har slutat med Kuben nämligen. 

Jag har precis ätit frukost och då satt E i soffan helt förtrollad av Rasmus på luffen. Alla Astrid Lindgrens filmer älskar han och kan sitta länge framför tvn. Däremot är inte tecknat något han bryr sig om, tråkigt tycker mamman som gärna tyckte det kunde vara bra. Trötta mornar går det alltid barntv, tecknat. Men iof är det väl bra, det blir inte mycket tvtittande för denna lilla herrn.






Lax från igår + sallad


Friday Im in love

FREDAG!

K sitter i bil mot gävle. Jag och E ska strax äta middag.

Hörs sen.

KRAM

Middagsbesök



Min "extra-syster" och gudson tittade förbi på lite middag. Mys att träffas på en vardag efter jobb/skola/dagis, det händer inte allt för ofta. Elias blev jätte lycklig att se Olle och kramades, skulle mata och ge tutte. ;)

Nu håller jag på att somna i soffan, har somnat till 3 gånger under detta inlägg :) NU: Blåsa hår, platta och inta sängen. JAG LÄNGTAR!:)

Natti ♥



OnsdagsMys


Soffhäng med min familj...

Nu vänder veckan

Hej,
Jag och E slänger iväg lite onsdagspussar till dig... E gör slängpuss som hans farmor lärt honom.

Vi är glada att veckan äntligen vänder och snart är helgen här igen, vi är sugna på barnfritt någon av dagarna i helgen, får se hur det blir.

Oj nu ska K hämtas!

Kramis

Triss i girls



Att fånga ett ögonblick!

Här är anledningen till mitt klädbyte i lördags. "Någon" med de glittriga handskarna spillde lite vin i mitt knä och någon annan, kan det varit A-M? fångade detta på bild, just i rätt ögonblick.

Tyckte bilden var så härlig, spontana bilder är dem bästa.

Hockey



I soffan sitter timråhockeyfans, sonen sover, mannen duschar och jag bloggar.. Jag är nyduschad och sitter och tänker på att jag måååste boka tid hos frissan för håret är så slitet och utväxten enorm. 

Jag sitter här i mina lockar och ska väl snart platta ut dem så det inte blir så stressigt imorgon bitti.. 


Tjing!

Nyinflyttad hos oss



Nyinflyttat hus hos oss, det fick följa med hem idag efter vi hämtat mannen på jobbet.. Superfint tycker jag och mysigt med fönstrena som lyser/speglar sig på väggen.



Måndagkväll



Somna själv

Elias har under några veckor sovit i vårt rum, antingen i vår säng eller i sin säng som vi burit in.. Nu när han varit sjuk har vi velat haft honom nära och sen sover han dåligt på nätterna efter han börjar förskolan (eller pga att han sover i vårt rum) så vi har av trötthet inte burit tillbaka hans säng till hans rum. 

Men ikväll åkte sängen tillbaka till rummet hans och efter välling och tandborstning så fick han lägga sig på sitt rum. Han protesterade till en början med skrik och gnäll när jag pussade godnatt och gick ut därifrån. Vi brukar alltid sitta bredvid honom men känner lite att han är trygg i rummet då han sovit där flera månader hela nätter så vi valde att prova på att somna själv. Han kom ut ur rummet 2 ggr men då följde jag med honom tillbaka. Efter 15 minuter UTAN gråt somnade han, helt själv. Vi blir så stolta! 




Just nu

Baka baka liten kaka, busa busa med liten unge ;) Så ser det ut här hemma just nu samt att mannen ser fotboll..

Baket går mindre bra och likaså roma.. Attans!

Elins 25årsfest

Som vanligt har jag alltid trevlig när jag träffar mina vänner. Inget undantag igår inte! K & E skjutsade mig och Carro och stannade och åt Big Boy som vi köpt med oss. Elias har fått smaka cheez ballz någon gång på helgen och han fick stoora ögon när han såg att Elin hade sådana framme på vardagsrums bordet. :)




När mina fina hade åkt hem gjorde vi oss ordning för kvällen innan resterande ramlade in kring 19. Elin öppnade sina presenter och bjöd på välkomstdrink. Lite senare plockades snittar, ost & kex fram och även shotspelet och singstar. 

En lyckad kväll med fina vänner helt enkelt..



Som du ser hade jag bytt om på sista bilden. Ska visa sen varför ;)


Nu ska jag dra fram bakgrejor... KRAMELIKRAM ♥

Soft söndag

Tittuten,

Nu är jag hemkommen
, inte från 25årsfesten ;) utan från mamma & pappa. Jag sov hos dem i natt, smidigt, slapp jag ordna skjuss när jag ändå var i området. Det innebär ju även att jag fick sova en natt oavbrutet tom till kl 10. Vaknade till vid 7.30, kroppen är väl inställd på att kliva upp tidigt men somnade sedan om.

25års festen igår var jätte trevlig, ska visa dig lite bilder senare..


FRUKOST hos mormor & morfar... 



Nu åker jag


Nu hämta upp Carro och köpa mat för att åka till Elin som vi ska fira ikväll.. Och klä om ska jag naturligtvis göra och fixa mig där.. 

Det ska bli roligt att träffa girlsen..

Ha en superbra kväll.. KRAM

Lördag

Tvättmaskinen är igång, sonen äter lunchen och min älskade man kom precis innanför dörren efter att ha varit på bolaget och handlat massa gott.

E ska snart sova och jag känner att en rejäl städning behövs göras hemma men känner att tiden som finns prioriteras till annat, undanplockat det värsta och dammsugat får räcka ett tag till. 

Ikväll är det 25års fest! :)

Nu ska jag lägga liten som är klar med maten.

KRAM

-28 grader

Godmorgon,

Igår hade våra grannar på parkeringen parkerat så trångt så vi fick inte plats med bilen. Vi står alltså på gästparkeringen utan motorvärmare nu. Enligt dashboard är det -28 grader, känns roligt att starta bilen utan motorvärmare senare. Måste på iväg på ärenden lite senare.



Happy lördag till dig.

Kram

21.25

Coca-Cola, Pizza, Kärlek, Älskling, Soft, Trött, Tända ljus, Sovande son, Soffa, Godis... Fredagkväll it is.

Tröttheten börjar ta över och rummet intill mig (dvs sovrummet) känns väldigt lockande just nu. Vill egentligen vara uppe länge, fredag och snart är helgen över känner jag trots att den nyss började. 

hm.. Gos, sen tandborstning. 

Sov sött fina du.. KRAM

KALLT! E var duktig idag igen (igår var fö...

img_0647 (MMS)

KALLT! E var duktig idag igen (igår var första dagen han inte var ledsen förutom gången med traktor) Fick pussen och han ropade på pappa, trodde han skulle börja gråta men nej han skulle vinka;) Som vi älskar dig Elias.


Oscar

Nu sitter jag på jobbet. Vi ska ut och äta med några kollegor från Helsingborg, Oscar blir det och trevligt ska det bli.. :)


Han som älskar banan..

♥Wednesday...

Nu är det dags att hämta pappan på jobb, oj vi hinner bara komma innanför dörren så ska vi åka igen. Det blir lite så nu när vi bara har en bil och jobbar på olika ställen. En banan hann skruttisen få i sig iaf medans han chillade vid bordet.

Borde inte barn bli trött av förskola? Elias är så överaktiv när han varit på förskolan. Han är helt upp i varv och går i ultraspeed. 

De berömmer honom så mycket på förskolan, idag fick jag höra hur han verkligen älskar när de sjunger "masken kryper.." då kiknar han av skratt. Han gör rörelser till nästan alla sånger och idag hade han sagt stjärnor på barnspråk såklart när de sjung "blinka lilla stjärna.." Och andra ord får de höra varje dag också, nu börjar det verkligen lätta med orden..

Nu dags att klä på vildisen.. Kram



Mot syster


Elias vinkar hej och hejdå...

Jag är lite of här på bloggen. Tröttheten kanske eller så har jag inte så intressant läsning att dela med mig av. Om du fick önska, vad skulle du vilja att jag bloggade om? För min egen skull bloggar jag om oss och mest E och kommer så att fortsätta med. För att kolla tillbaka, det är jätte roligt tycker jag.

Nu ska vi åka och hämta pappan, bege oss mot mamma och pappa. Träffa syster med familj som imorgon beger sig hemöver till göteborg.

Kram och på återseende.. 


Nu är skrutten lämnad på förskolan. Idag v...

img_0638 (MMS)

Nu är skrutten lämnad på förskolan. Idag var traktorn räddningen = inget gråt. Ha en BRA dag. Kram


Elins 25årsdag

Grattis min bästa vän på din 25 årsdag. 

Efter hämtning på förskolan åkte vi på lite födelsedagsfika hos min bästa vän, Elias gudmor eller Nenne som han börjat säga till henne. ♥

Fina och smarriga cupcakes, kakor och kaffe/saft.. 

Elias är ju som virvelvinden själv efter en dag på dagis, han är sprudlande glad efter en dag där och röjde på Olles rum. Den fina batteridrivna motorcykeln sprang han fram till det första han gjorde. Kanske vi måste införskaffa en sådan.

Olle parkerade sig i soffan för att se film och Elias var inte sen på att joina fast att han hoppade och stojjade lite ;)

Angående, dagis/förskolan. Fick så mycket fina ord om E när jag hämtade idag. Han är det gladaste barn de har och skrattar så han kiknar ofta. Springer runt och ler och kramas med barnen. Mamma hjärtat smälter, älskade barn.


MUMS, Elin hade bakat sockersöta och sockergoa cupcakes.


Kaffe från Tassimon, det också MUMS!



Grabbarna bus som blivit så stora. Till sommaren 2 år, tiden flyger... ♥


Kramelikram

längtan efter sommar

Nu ligger killarna i sovrummet och E ska sova. Jag längtar tills klockan slår 20.00, då myser jag med min älskade man i soffan framför vårt favoritprogram Solsidan. Med oss i soffan kommer vi ha godis, cheez ballz och cola. 

Dagen har varit härlig. En birsta tur blev det för mig medans den lilla sov, när jag kom hem hade svärmor och svägerskan med sambo kommit på besök. Vi fikade och umgicks. 

Jag önskar så att Elias farmor bodde i här i stan. Trots att vi bara har 6 mil mellan oss blir det inte lika ofta vi ses som vi velat. Det är jobb/dagis och för långt för att åka en vardagkväll fram och tillbaka. Helgerna är ofta fullspäckade men det är så roligt när vi ses.

Till sommaren blir det förmodligen mycket häng med farmor och tompa iaf när de kan bo här uppe i stugan ♥ åka båt och grilla. Ååh så jag längtar efter sommaren..

Nu vänta in mannen. 

Kramar

Saturday


Mums med kladdkakesmet. Kaaaka sa Elias direkt när han såg mig ta fram bakgrejerna ;)

Hej i söndagförmiddag,

Jag och E har duschat, ätit frukost, väckt pappan och bakat kladdkaka.

Mer snö faller från himlen, den där våren kan man nog glömma. 

Idag får vi besök av farmor och faster.

Ha en fin dag, kramisar

Mello var ingen hit

Jo det här med melodifestivalen.

Hade sett fram emot det hela dagen, lagt E, laddat upp med snacks och placerat mig i soffan till vadå? Helt jävla värdelöst tyckte jag det var, blir nog inge mer mello här i år inte. 

Gillade du det?

Kvällen

God natt till dig,

Vi har vart hos mormorn och morfarn ikväll. Det första E säger när vi kliver ur bilen och han springer mot huset deras är moffa. Någon som längtade efter sin morfar. Han sa även mommo några gånger.

Tror jag måste göra ett inlägg någon dag med alla Es ord, de bara flyger ur honom nu :) Så roligt och han sätter ibland ihop 2 ord också. 

Hos mormorn och morfarn var hela Rhodosgänget, dvs. morbrorn & "mostern", Moster, "morbror" och kusinen Juno.

Juno fyller ett år den 21 februari och fick ett prinsesstält av sin kusin.

Nu ska jag nog ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen, min morgon imorgon så lite sömn skadar inte ;)

KRAM


Önskar en fin lördag



Tittut i lördagen,

Jag är precis inkommen efter prommis med Jenny. Först hann jag mysa en stund på den numera ettåringen Melker. De är verkligen bästaste grannarna och de skämmer bort oss, då och då kommer de med tårta eller andra godsaker.

Det var superskönt ute, lite kyligt och värmande sol.

Killarna sover och jag slog mig ner i soffan. Behöver egentligen stöka undran här men väntar tills de vaknat, vill inte väcka dem.

Hoppas du får en fin dag.

Kram

trött

Nu somnade lillkillen sin andra nap för idag. Han (läs vi) somnade 9 då han var trött och slut, förmodligen efter den konstiga natten så då fick det bli ännu en sovning. Det gör inget om han är vaken lite längre ikväll då det är helg. 

Jag var så trött i förmiddags att mina ögon släcktes så fort Elias blundade. 

Nu ska jag ta ett varv här hemma, plocka ihop det värsta för att det ska se någolunda ok ut inför helgen.
KRAM

VAB

Godmorgon fredag,

Helgen börjar med VAB för mig.

Liten har varit sjögrön hela kvällen/natten. Han är superdupermega förkyld så det blir alltså ingen förskola idag. Vi får hoppas han slipper febern.

Vi har ätit lite frukost, E macka med mjukost och skinka och mamma fick sig lite fil, det enda som går ner så här tidigt på morgonen.

E ville också blogga:
vvm z22h,hh                             bb¸…ƒ¸…ubbbbbn .olu98t3wkodsl m,k5hndnª


KRAM och ha en glad fredag ♥

Kraaam mamma



Svårt att fånga en vilde på bild. Han skulle krama krama krama mamma sin men det fastnade inte på bild tyvärr, bara när han laddade för ny kram.

Elias var världens gladaste när jag hämtade honom på förskolan idag. Allt hade gått superbra och det kändes verkligen som allt lättade igår. Han är fortfarande ledsen när vi lämnar men idag hade det gått över innan vi ens gått från förskolan. Han hade kramat barnen idag och skrattat så han kiknade åt en av pedagogerna och busat en massa. När jag hämtade la han sig på golvet och tokflabba. E är verkligen glad i förskolan nu och jag längtar tills han inte gråter om mornarna.

Nu väntar duschen för att sedan sova. Var morgon redan kl 5.15 här, det är vi inte vana vid. Den dumma majsvällingen från 6 månader som han måste dricka sedan magsjukan som han inte blir mätt på och vaknar och är hungrig och kan inte somna om sen. Ikväll blandade jag 50/50 majs/fullkorn och hoppas det går bra. 

E är super snorig, nu hoppas jag ingen kraftig förkylning är på g utan bara lite snor.

Kram

rainbow



Så sant som det var sagt.. Godmorgon till dig.

Hoppas du sovit gott, sömn gör mycket och kan styra en hel dag faktiskt. 

Vad är viktigast för dig på morgonen? För mig är foundation, mascara och rouge det viktigaste för att piggna till utåt men kaffe till kroppen. Oj som den där koppen är viktig. Utan den sitter jag och jäspar som bara den på jobbet och utan morgonkaffet kryper jag helst under skrivbordet för en lur. ;)

Vill bara önska en GLAD Torsdag. 

KRAM

Hosta

Skönt att jag äntligen kastade in lite av Es (och våra) smutskläder i tvättmaskinen.

Man blir lite lat när man har tvättmaskin och tänker eh, jag gör det sen. Har man bokat tvättstuga så har man och då måste man ge sig iväg.. kanske därför vi aldrig tvättat i tvättstugan utan bara hemma;)

Nu är tvätten hängd och jag är åter i soffan, ligger och slösurfar. Väntar på mannen. Ska kramas och pussas för sen ska jag knoppa.

E har hostat någon gång och när jag gick in hörde jag att han var täppt i näsan. Hoppas det inte blir värre än så. För orkar inte med några mer sjukdommar nu.



Sov så sött fina du. 

KRAM

Tacos till middag


Dagens middag blev gårdagens rester. Jag geggar gärna ihop allt så det ser ut som en sörja bara men så mkt godare ;) och äter med nachochips eller i mjukt eller hård bröd. Just nu är hårt en favvo.


Det är väldigt skönt att jobba 75% måste jag säga, korta dagar dock hinner jag inte så mycket på jobbet men trots att jag var supertrött igår och var eviga dag så är jag ju mycket piggare än när jag jobbar heltid. 

Egentligen skulle det nog inte göra Elias nått om han fick gå hela dagar på förskolan för han har inte varit ett dugg intresserad av att följa med hem dessa två dagar. Han har varit så lycklig sen när jag väl fått med honom, vill gärna traska till bilen själv och busar och skrattar. Han trivs på förskolan nu, det märks. ♥

Liten sussar så sött i sängen, K tränar och jag parkerade mig i soffan.

Ska försöka göra kväll tidigt.

KRAM

Mormor & Morfar hälsar på :)

img_0625 (MMS)

Mormor & Morfar hälsar på :)


Förskolan gick bra idag. Lite ledsen när j...

Förskolan gick bra idag. Lite ledsen när jag lämnade men hade ätit bra och sovit två timmar :) de ringde vid lunch och meddelade att han somnat. När jag kom och hämtade lyste han upp som en sol, åt upp sitt mellis och ville inte med hem, han skulle leka, både inne och ute. Älskade son. Jag är helt slut, somnade med E och vaknade när sambon kom hem för en halvtimme sen. Nu blir det sova igen. Kram


Önskar en fin dag

Godmorgon,

Provar på detta med tidsinställt inlägg. Ville egentligen bara önska dig en bra dag.

Nu är vi förmodligen påväg mot förskola och jobb och dagen ska bli bra.

Min älskling, Es pappa och mannen i familjen kommer hem ikväll ♥
Så ha en bra dag nu då:)

KRAM

Separation

Mitt mammahjärta värker.. 

E somnade kring 20.20 ikväll. Han sov ju sin lur mellan 14-16 så kvällsläggningen blev lite sen. När han somnat smyger jag mig upp och ska precis öppna dörren, då vaknar han i panik och skriker MAAMMA! så jag får lägga mig bredvid honom igen och han slänger upp benet runt min midja och kramar mig det hårdaste han kan. Lilla älskade hjärta, mamma älskar dig så.

Separationsångest kanske efter sin första riktiga förskoledag.

Jag lämnade Elias kl 8.30 på förskolan, pussar och säger hejdå, han gråter när jag går. Jag tyckte det kändes lite olustigt att lämna honom, självklart vet jag att han har det bra där och tycker det är väldigt roligt så det var/är jag inte alls oroad över utan det kändes hemsk att han ska känna att mamma lämnar honom. Jag bestämmer mig därför att ringa till förskolan ca 15 minuter efter att jag gått för att få några lugnade ord och höra hur det går. Får prata med en av pedagogerna som berättar att det gick bättre än i fredags, han hade slutat gråta redan efter ca en minut. Han hade sedan suttit och läst bok med en av pedagogerna och när vi pratade lekte han för fullt. Det var skönt att bara få höra att allt var bra så slipper jag grubbla.

När jag kommer till förskolan vid 14 och ska hämta honom så kastar han sig ner på golvet direkt när han ser mig och grinar. Inte så att mamma jag vill inte gå hem utan mer just det!! du lämnade mig imorse, varför? Aj, det högg i hjärtat på mig, kände mig som en dålig mor som lämnat honom där, kändes som jag svikit honom.

Pratade med pedagogerna och frågar hur dagen hade gått, det hade gått jätte bra, han hade kramats med en av flickorna, ätit jätte mycket men inte sovit. Oj, han hade alltså varit vaken från kl 6-14. Han brukar vanligtvis vakna tidigast 7 och sova vid 11.30 och då 2-3 timmar. Han var röd under ögonen och såg ut att kunna somna vilken sekund som helst. Elias behöver enormt mycket sömn och han fungerar inte utan sovstunden där på dagen, inte så konstigt att han somnade i min famn påväg från bilen till dörren hemma då.

Han hade varit nära att somna flera gånger men varje gång blev han väckt av antingen ett barn som skrek eller någon som reste sig och skulle gå ut ur rummet. (Det var 4 nya inskolningsbarn där med sina föräldrar) alltså inte så lätt att somna med andra ord. De ska ju vara där veckan ut så jag hoppas verkligen det är lite mer lugn och ro så att han kan få somna imorgon. Särskilt inte lätt för honom när det är första riktiga dagen och han förmodligen hade varit lite orolig ändå.

Jag kände när jag satt där att jag fick bita mig i läppen för att inte börja gråta, fjantigt kan man tycka men E är det värdefullaste jag har och det kändes för jävla hemskt just då, just nu också när jag tänker på att jag måste lämna honom imorgon igen när han reagerade såhär kraftigt.

Här hemma har han inte varit människa, helt förstörd. Han har knappt klarat av sig själv, ingenting har varit bra.

Men efter lite mat blev han piggare och gladare.

Jenny, vår fina granne tittade förbi, då blev Elias GLAD. Han sa Jenny. Men om han menade Jenny eller inte har jag ingen aning om men Jenny sa han iaf. Orden börjar flyga ur honom.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, förbereda lite inför morgondagen och sedan krypa ner bredvid min älskade son. Håller alla tummar om att morgondagen ska kännas lättare, gör det du med snälla.


Härlig "morgon"frilla va? :)

Arvid Nordqvist

Huvudet skeeek kaffe! Jag löd och här sitter jag tillsammans med limpmackor och dricker kaffe dvs tänker på mig själv istället för hemmet. Fick en känsla av att huvudvärken skulle försvinna då. Hoppas!

Som grädde på moset är mitt favvokaffe slut nu också.. 

Hur är din dag?


Kram kram

Home

Hemma från jobb och förskola. 

Jag ska ta tag i röran hemma för som bilden visar såg det ut när vi kom innanför dörren och nu sover han trots att mamma slet av alla kläderna, så bäst att passa på. 

Jag ska uppdatera senare om hur det gick idag på förskolan. Det har gått bra men mamman är lite känslig som vanligt och fällde en tår här hemma. Tur att jag har världens bästa lärare (snart) till vän som jag kan få några tröstande ord från. ♥

Kram Kram

Bilden är suddig, den togs i all hast...


Krullitott

Jag tänkte säga godnatt till dig.

Bäst att sova så jag orkar jobba imorgon, känns lite tungt att lämna min skatt på förskolan flera timmar (8.30-14) men det går säkert bra.

Vi skjutsade pappan till tåget förut, han ska på utbildning i Stockholm och kommer hem på tisdag. Känns tomt utan min älskling och saknar honom redan. E & jag delar säng så det ska iaf bli mysigt..

När vi kom hem tog vi oss ett bad och här kommer några bilder på sötisen efteråt, man kan väl säga, sådan mor sådan son.



Godnatt så hörs vi imorgon. KRAM

Fika i februarisolen

Vilken härlig förmiddag vi haft. Väckte pappsen 9.30 och sen klädde vi på oss och gick ut, åkte snowracer, prommade och sedan var killarna ute och åkte i backen medans jag gick in och fixade fika.

Vi satt och fikade emot husväggen och det var så härligt skönt.

Tack min älskade familj för en mysig förmiddag ute. ♥

Söndag

Godmorgon,

Sitter här med mitt morgonkaffe, det är verkligen bästa koppen på dagen. Jag och sonen hade fikadejt på morgonen men nu står han vid diskbänken och leker med vatten istället. Att vatten kan vara så roligt? 

Pappan får sovmorgon innan vi tar tag i dagen.

Vad hittar du på idag? Ser ut att bli jättefint väder, blå himmel, lite moln och solen verkar vilja kika fram.

Ha en fin dag.

Kramar

Tack till dig

Tack söta ni som skriver så fint om mina lockar. Jag hoppas jag någon gång börjar trivas i dem och kan variera mig. Håret slits så enormt som det är nu. Har ni någon superkur för torrt, slitet och skadat hår att dela med er av?


Godjul i efterskott

Pga tråkiga omständigheter blev det inte så att min syster med familj kom upp till oss över julen. Därmed var det extra mysigt att få ses nu, som vi längtat. Detta innebar ju även att några klappar skulle delas ut. E fick så fina Pumadojjor av sin kusin, moster och "morbror". Dessa kommer förhoppningsvis sitta perfekt till våren.

Jag och Kristoffer fick fina foton på min systerdotter Juno. ♥



Påväg till mormor & morfar och ska få träf...

img_0609 (MMS)

Påväg till mormor & morfar och ska få träffa kusin Juno :)


Lista för lördagen

Dagens...

Humör:
Glad & Pigg efter sovmorgon
Mående: Bra! Vi är friska, det är helg och familjen är samlad. ♥
Borde: Städa & tvätta
Planer: Städa om jag hinner, tvätta, familjemiddag hos mor & far, syster och bror med familjer kommer också.
Klädsel: just nu: Leggings, linne, lång cardigan.
Smink: Foundation, rouge, ögonbrynspenna, ögonskugga och mascara.
Längtan: Solsemestern i maj
Dryck: Kaffe med mjölk
Musik: Spotify
Bästa: Syster med familj kommer på långbesök från Gbg.
Sämsta: Att det snöar
Väder: Snö
Vill ha: Vår
Materiella vill ha: Nya soffor



The moment of truth

God morgon till dig.

Jag fick sovmorgon till kl 9
, eller jag valde att gå upp då hade fått sova läänge till. Tack min älskade. Känner att jag inte vill sova bort hela dagen så klev upp och badade/duschade med E istället.

Det är inte många som vet att jag egentligen har lockigt hår, när jag träffar nya människor och det kommer på tal är det nästan aldrig någon som tror på mig. Min frisör sa tom att man kan inte tro på ditt hår att det egentligen är så lockigt. 

Men här mina vänner, sanningens ögonblick. Nu har jag inga produkter i håret, lägger jag i det kan det bli ännu lockigare.

Jag trivs verkligen inte i mina naturliga lockar och har aldrig gjort. Jobbigt jämt när man duschat, ska man blåsa torrt för att sedan platta och det sliter extremt mycket på håret :/



Nu ska jag sätta igång plattången och få bort lockarna, kanske att jag lockar håret lite sen. haha

KRAM till dig och GLAD lördag!


kladdkaka



Är det fredag så är det.. Jag och E slog på stort och slängde ihop en kladdkaka i eftermiddag.

Nu gottar jag däremot i mig cheeseballs, godis och cocacola, inväntar sambon som äter sen middag efter träning.

Mysig kväll till dig ♥

Elias dag på förskolan


Elias ♥ Pappa. Igår, de gjorde pruttljud och skrattade härligt.

Vår fina prins är nu hämtad från förskolan och sover sött i sängen. Det tog inte många minuter innan han somnade.

Han såg mig när jag kom in på förskolan men brydde sig inte alls om mamman. Jag gick fram till honom och trodde på fullaste allvar att han skulle kasta sig i famnen på mig och att jag skulle få världens bamsekram men nejnej jag fick ingen kram, fick knappt peta på honom. Han gav mig dock ett brett leende och sprang sedan iväg och lekte med sopen.

Allt hade gått jättebra fick jag höra, han hade varit ledsen 2-3 minuter men sedan var det bra. Han hade dock velat sitta i fröken Lenas knä ca en halvtimme innan han gav sig iväg ner och lekte.

Åt som en häst hade han gjort också, nötstek och rotsaksgratäng är det som gäller. Han satt sig tom och åt lite mer kött efter att jag kommit trots att han innan ätit klart. 

De sa även, ååh så härliga leenden vi fått idag från Elias.

Vad stolt och lycklig en mor kan vara bara över att höra hur bra det gått på förskolan när inte jag varit där och att se honom glad och lycklig när jag hämtar honom. Mammas älskling♥ Kände hur jag satt med ett stort leende hela tiden på förskolan när de pratade om honom.



OOps vad en timme går fort..

Oj vad tiden rusar iväg, ska ju hämta skrutt redan om ca timman. Så nu måste jag få lite ordning hemma innan han stormar in. Hoppas hoppas det går bra på förskolan nu då. Just nu äter de säkert frukt (E vill bara ha banan) eller ba som E skulle sagt ;)



TGIF

Äntligen helg, sonen är lämnad på förskolan och jag sitter och äter en stadig frukost. Som väntat blev han ledsen, han tyckte som vanligt att det var roligt att komma dit men när mamma sa att hon skulle gå och pussade hejdå var det inte lika roligt längre. Tur att Es favorit fröken var där, Lena. De hade så roligt sist tillsammans och han ropade i fredags efter henne här hemma, gulligt? Ja minst sagt :)

Müslin är en egen komponerad från minmusli.nu, prova att göra din egen, supergott..

Önskar dig en trevlig start på helgen. 

KRAMAR

Torsdagsmiddag från mamma/mormor



Snälla mamma hade gjort mat åt oss som vi tog med hem till pappsen och åt, moussaka. Älskar verkligen mammas mat.. Lyx på en torsdag och väl passande då jag haft rejäl huvudvärk pga nacken. Min fina älskling har masserat lite så nu känns det lite bättre men skulle behöva en rejäl massage för att få bort alla knutor.



3 februari

Hej,

3 februari och Elias söta vän och vår fina granne Melker fyller ett år. Grattis Melle!



Nu är jag och E hos mormor, Es bästa momma. Han vill knappt veta av sin mamma när mormor är i närheten.. Inte ens datorn lockar, han ska bara hjälpa mormor att laga mat i köket. Så jag ligger på sängen och bara tar igen mig lite, är nämligen helt slut efter alla sjukdommar och lite sömn och har dessutom nackont.. Ingen bra kombo kan jag tala om, skulle verkligen behöva boka massage samt få mig lite skönhetssömn.

Vi var på förskolan idag (inskolningsdag 5), 9-14 efter ännu ett uppehåll på 5 dagar, men vet ni trots det långa uppehållet så gick det strålande, han är så duktig min prins. Det gick bättre än i fredags till och med. Lekte jätte fint utan mamma och satt blixt stilla på sångsamlingen, faktiskt den enda som satt riktigt still. Skrattade och försökte sjunga med, både rörelser och sång.

Idag har jag faktiskt känt att jag velat åka därifrån, har nästan känt mig lite i vägen.

Imorgon ska jag lämna honom för första gången. Då kl 9 och hämta efter lunch vid 11.15, jag är inställd på att lämna en ledsen E där, men vet att han har så mycket han gillar att leka med och att det kommer gå över så fort jag gått därifrån. Om allt går bra börjar han på riktigt på måndag men då en lite kortare dag.

Hoppas du haft en fin dag.

KRAM

Bästa tiden är nu



Åh, vällingen är vit och luktar nästan som ersättning. Bebistiden flög förbi i synfältet, kan inte annat än att sakna bebistiden även fast jag tycker tiden nu med Elias är den bästa ♥

Det är så roligt att kommunicera med honom, han förstår i princip allt vi säger och orden kommer nu en efter en i smygande fart. Han försöker ofta härma det vi säger och rätt var det är kan han ett nytt ord, de är inte många men det är lika gulligt varenda gång man hör ett riktigt ord från honom. Vår lilla underbaring.

Han är inne i en riktig härma period nu också och en mindre charmig trots har dykt upp. Attans vad han tjurar och fejkgråter om han inte får som han vill. Nästan så man blir full i skratt för det är så sött vad de testar gränserna.

Mammas prins.

KRAM

Elias förskolenappar


Dessa tar vi med oss imorgon till förskolan.

Imorgon tänker vi gå på förskolan, har pratat med dem nu på förmiddagen och de tyckte lika. Skrev ju att Elias reagerat på vällingen han fått på morgonen, reaktion dvs lös i magen, väääldigt lös. Vi vet ju såklart inte om det är en reaktion eller om han fortfarande då haft magsjuka. Imorse gick det ju bra när han istället fick gröt och har man/ har haft magsjuka kan magen vara lite känslig mot fullkorn och även mjölkprodukter.

Han har ju fått behålla all mat sedan i måndags förutom just morgonmålet med välling måndag och tisdag.

Oavsett om det var en reaktion av fullkorn eller magsjuka så har det imorgon tidig morgon gått 48 timmar så vi går då på förskolan om det fortsätter vara bra nu.


Namnnapparna som jag beställt till Elias har kommit, de är kokade och ligger redo för att få sin plats i Eliasmuggen på förskolan. De kommer förståss från namnnappen.se


Nu körs både diskmaskin och tvättmaskin här hemma. Jag skriver matlista och ska strax iväg och handla lite.

KRAM

Ute och skottar och njuter "vår"/vintersol...

img_0599 (MMS)

Ute och skottar och njuter "vår"/vintersolen..


Mild havrevälling på inköpslistan

Godmorgon,

Här klev vi upp kring 8 tiden, vi vaknade till redan vid 6 & 7 men somnade om båda gångerna.

Elias fick havregrynsgröt med lingonsylt imorse istället för välling då vi hans mage reagerat på morgonvällingen de senaste dagarna efter magsjukan. 

Så idag måste vi köpa mild havrevälling istället för fullkornsvällingen som han dricker.

Nu ser vi på rasmus på luffen, Elias älskar alla Astrid Lindgrens filmer.


KRAM och ha en fin dag kära du.


På benen

Hej på dig,

Äntligen börjar magsjukebacillerna att lämna vårt hus också. Jag var som tur var "bara" dålig i söndags och på måndag morgon, Elias likaså och ingen av oss kräktes när vi var magsjuk utan det kom den andra vägen. Däremot blev sambon dålig natten mot måndag och låg i badrummet och kräktes. Han som sov på soffan söndag-måndag om hopp att få klara sig och kunna jobba.

Nu är vi nyduschade och sovrummet är vädrat och renbäddat. Imorgon ska det skuras med klorin i badrummet och tvättas, vänta ut de 48 timmarna sedan är redo för vardagen igen.


Nu tack vill vi gärna hålla oss friska. Det hann inte gå mer än några dagar emellan sist.

Kram till dig.

Härliga februari



Välkommen februari,

En härlig månad har jag alltid tyckt. Kärleksfylld månad och årets kortaste månad, kanske därför den känns extra bra, våren blir då ännu ett steg närmre.

Denna månad fyller massor av söta små barn sitt allra första år. Grannpojken Melker, kusin Juno och Lykkeliten.

Elias fina gudmor och min bästa vän fyller även 25 år på alla hjärtans dag. 

Och februari var ju även månaden jag och Kristoffer träffades första gången, den 14 februari 2004, men årsdag har vi 2 mars.


Du är så välkommen härliga månad.

KRAM♥

RSS 2.0