Mata änderna

Vi bor bara några minuter från sticksjön, väldigt mysigt. Idag tog vi en cykeltur runt sjön och stannade för att mata änderna. De är så tama att de (om man vill) skulle kunna äta ur handen på en, men jag är feg och rädd så jag tycker det istället blir otäckt när de kommer så nära, lite avstånd tack ;) 

Jag är så glad att vi flyttade just hit, ingen av oss ville egentligen bo i detta område men vi trivs så bra som man bara kan. Skulle inte byta mot vilken lägenhet som helst, dock mot ett hus men då krav på bra läge :) När vi var på visningen så kände båda två direkt, här SKA vi bo!



Titta vilken fin and, som en liten anka :)

Sista dagen i juni

Tjolahopp,

Vilket väder vi har, helt otroligt!
Här tankar vi energi för fullt, dessa dagar är allt för underbara. Men tycker du inte juni gått i raketfart?

Grillning till middag, E lekte med grannpojken och en flicka som hälsade på dem. Hon & Elias kramades och pussades, Elias puttade på henne när hon åkte rutschkana och gav släng puss.

Nu vilar jag mig i soffan medans killarna ska sova (Elias), ska om en stund åka och handla lite.

OCH idag fyller min fina vän CARRO år, grattis! ♥

Kram till dig


Couscoussallad med grillspett (fläskfile, chorizo, paprika, lök, ananas) och tsatsiki


Barnvänligt spett till Elias med korv, köttbullar, paprika och ananas.


Glass till efterrätt. På semestern glömmer man lätt bort om det är vardag eller helg.


Kvällen avslutades med lite vattenkrig.

Orange/Grå

Fyndade på H&Ms rea igår, älskar färgerna!

börjar se botten i tvätthögen

Sitter på altanen i skuggan medans Elias badar nakenfis i poolen, Krille for och handlade mat, är hungrig som ett djur så det blir en tidig middag idag skulle jag tro, men först lite bullfika ;) hehe

Tvätten hänger ute och torkar fort, nu har vi snart plöjt igenom tvättberget som var flera ikeakassar, oops! Vi har tydligen haft roligare saker för oss än att tvätta men sålänge man kan hänga ute tycker jag det är roligt att tvätta, tråk att hänga inne. Vad beror det på då? Kanske att tvätten luktar ljuvligt när den fått torka ute. ;)

Kram till dig

Trädgårdshäng

Har jag sagt att jag älskar semester och sol?
Prins E sover och vi har trädgårdshäng, glass har nyss intagits och det är hett!

Ha det gott i värmen, kram

Middag och pool

Vi for "förbi" birsta påväg hem från stugan idag för att egentligen köpa en familjepool på ica maxi men med oss hem blev det istället en mussepiggpool till lilleskatten, (vadå mamma/pappa får ju också plats!)

Anledningen till att vi ångrade oss,
1. det kommer ta en evighet att fylla upp den och vi kommer inte vilja byta ut vattnet då det ska värmas upp också.
2. Den kommer vara full av gräs och kiss ;) därför blev det en pool för E istället som vi kan fylla/tömma varje solig dag istället.

Vi stannade och åt på Max också, mums och plus för hoppborgen! :) Bad när vi kom hem, sovning för lillen och birsta med bästaste vännen för mamman.

Sov gott, kram ♥


Båttur till Borgasand

Vilken underbar dag och vad ljuvligt det är med semester!
Vi klev upp tidigt, for till stugan där farmor och tomas var och tog en båttur med dem till stranden. Båttur är livet och jag kände att jag började nynna på melodin som Tommy i Pippi Långstrump sjunger (för övrigt ser vi pippi varje dag), ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, hela långa veckan ut.

Elias prommade med flinga och innan de gick över vägen sa han, Flinga akta. Gulleprutten min! Så mycket glädje och kärlek du ger.

Tack för mysig dag ♥



Vi har varit i stugan, underbara härliga dag!

img_0977 (MMS)

Vi har varit i stugan, underbara härliga dag!


Godmorgon tisdagen. Ännu en dag med vacker...

img_9973 (MMS)

Godmorgon tisdagen. Ännu en dag med vackert väder, Elias överraskade oss med att vakna kl 10. Idag blir det en soft dag hemma i trädgården. Grillning till lunch. Ha det gott, kram


27 juni

Första riktiga semesterdagen bjuder på strålande väder, vi har ätit hemmagjorda hamburgare till lunch, tvätten hänger ute för första gången då vi satt upp tvättställningen igår och sonen sover. Jag ska lägga mig på gräset bredvid Krille nu.

Har du semester eller jobbar du?

KRAM

Bra avslut på midsommarhelgen

Ikväll har vi haft finaste svägerskan och Mathias här, vi grillade, fällde upp parasollet för att skydda mot det delvisa duggregnet och pratade massa skoj ♥ Luften var härlig och skönt var det att äta ute efter många trista kalla dagar.

E var trött och lite små grinig men höll låda framför Pippi (hans stora idol). Nu har de åkt hem för en stund sedan, duktiga Annica körde, snart har du kortet i handen vännen.

Imorgon börjar min semester på riktigt och det känns SÅ bra att slippa kliva upp tidigt för att jobba, familjemys är lyx!

Puss och kram


På Sandras 22årskalas


Kyckling i ugn med sambal oelek

Hej,

Nu ska vi äta lite lunch och senare i eftermiddag ska vi på 22årskalas hos bästa Sandra.

Lunchen blir rester från igår, du måste bara prova detta recept på kyckling i ugn med sambal oelek. Oootroligt god och mör blir kycklingen, mannen gillar inte kyckling särskilt mycket men denna maträtt får högt betyg av honom :) 

Perfekt maträtt som sköter sig självt.



6 kycklingfiléer (ca 1 kg)
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1/2 dl soja
2 tsk sambal oelek
3 vitlöksklyftor

Lägg kycklingfiléerna i en ungssäker form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. In i ugnen, 175 C, ca 1 1/2 timme. Vänd kycklingen några gånger under tiden den är i ugnen. Mums säger jag bara. Kyckligen går även bra att byta ut mot fläskkotletter.


Just nu:


Gåva


Elias fick fina midsommarpresenter igår, 2 t-shirts och en biltröja. Superfina, tack snälla.

Nu är skruttungen hos mormor och morfar, jag ska ta och städa lite medans mannen åker till stugan och lastar av.

Spotify får vara min vän ;)

Kram

Midsommardagen

Hej,

Idag har K rivit bort lite på altanen och ska köra ner virket till stugan lite senare. Vi måste byte ut några bräder på altanen också men det får bli till veckan kanske. Vi hade tänkt åka till stugan idag och åka båt med farmor och tomas men det var inget båtväder direkt :(

Lillemannnen sover, jag ska hänga tvätt och sedan parkera mig i soffan med lite fika. En slappdag helt enkelt.

Midsommarkramar till dig

godnatt


Endast mamman är vaken,

Jag gillar tiden, när allt är tyst och lugnt. Ljus tända och bara varva ner innan sängen. Kvällsfikar lite och ska sedan krypa ner bredvid mina killar, stor och liten.

Vi hörs imorgon, kram

Marängtårta

Idag hade vi inte så mycket tid för att göra tårta, förberedde därför allt för denna marängtårta hemma (5 min) och tog med ut till stugan och bara fixade iordning på 2 min. Perfekt när man inte har så mycket tid men vill fira, god blev den också. Prova vetja :)


Midsommarafton 2011, Skatan

Glad midsommar till dig,

Idag har jag varit lite extra glad och lycklig!

Hoppas din dag/kväll varit underbar med bästa familjen eller vänner. Vår midsommarafton har varit väldigt fin, tråkigt att det regnade på förmiddagen för vi ställde då in firandet på norra berget men vi hälsade först på mormor och morfar och åkte sedan ut till stugan i Skatan till farmor och tompa (plastfarfar), där även Kristoffers mormor och moster var.

Elias älskar livet på landet, båtar, leksaker, stenar och vatten.
Sill och potatis, grillat och marängtårta.
En tur till båten för att kolla in nya bryggan, imorgon blir det nog en tur med båten, ikväll hade chaffören druckit.

En helt pefekt dag! ♥


Nyfärgat hår!:)

img_5571 (MMS)

Nyfärgat hår!:)


Morgonmys i soffan framför Pippi, ratar vä...

img_9431 (MMS)

Morgonmys i soffan framför Pippi, ratar välling på morgon, macka ska det va!


Firar in semestern med lite chokladpudding...

img_7419 (MMS)

Firar in semestern med lite chokladpudding :) och bästa mannen såklart!


Godnatt fina vän



Kvällsfikat äggmacka och oboy! Mums, gott på äggmackor är isbergssallad, prova! :)

Vi har ofattbart mycket på jobbet nu och som jag och Sara pratade om idag så är man helt slut på kvällarna så det ska bli välbehövligt med semester, för du har väl inte missat att jag går på semester snart så som jag tjatar om det.

På semestern ska vi fira flera födelsedagar, först ut är jag för att en vecka senare fira vår ÄLSKLING som fyller 2 år! ♥ 2 dagar innan mig fyller en av mina bästa vänner och dagen efter fyller gudsonen. 3 till fyller även i dagarna kring. Många födelsedagar med andra ord.

Vi ska ta tur till furuvik och kolla alla djur. 
Fixa hemma, inne som ute.
Ha lata dagar på stranden, i stugan och på farmors båt.
Mysa på Skatan café
Grilla och mysa av ledigheten.

Nu ska jag krypa ner i sängen för att försöka vara på jobbet innan 7 imorgon. :) Vi har flextid och det är super, kan man anpassa sin arbetsdag lite efter familjen.

KRAM♥

TOTT

Här på tott kommer jag och mina kollegor befinna oss 1-3 september, i Visby, Gotland. Hotellet ser väl helt okej ut? ;) Så som sista bilden visar kommer jag och mina rumskompisar bo, övervåningen på bungalow.

På Gotland kommer kick-offen att vara i år, alla från hela sverige samlas och det brukar vara riktigt trevligt. 



En kvar


Hej å hå,

Hektiska dagar men imorgon kör jag sista arbetsdagen på 4 veckor! Jihoo..

Middag står på schemat nu 

Kram till dig♥

stressiga dagar 3

Godmorgon,
Här vaknade precis lilla hjärtat, kom och ropade på mamma och skulle ha flingor.

Jag ska bara borsta tänderna och rusa till jobbet, nu börjar stressen inför semestern komma, hur ska allt hinna bli klart?

Ha det gott fina du! Kram

Efter regn...

Jippie! Solen och klarblå himmel har anlänt efter många trista dagar, hoppas det håller i sig nu, killarna har ju semester och midsommar närmar sig.

Olivträdet fick ikväll flytta ut igen, efter många dagars regn fick det flytta in för att torka upp lite, rötterna kan annars bli förstörda.

Hoppas du har det gott! Kram


Ps. mitt hår ser orange ut, nog för att det behöver sig en färgning men så hemskt som solen visar det är det inte i verkligheten.


Måndagmorgon


Godmorgon,

Tröttöga men nu ska jag bege mig mot jobbet. Endast 4 dagar, jippie! :) Killarna är hemma och har semester och jag går på heltid idag.

KRAM

Nattikram

Nu ska jag hoppa i säng efter en slappdag. Kände mig bakis (trots endast cola intag igår) hehe och kallsvettig hela förmiddagen men for iväg på birsta för att köpa en 1årspresent till bästaste systersonen. Kom hem och har haft ont i huvudet hela eftermiddagen. Är väl nått virus som jag hoppas INTE bryter ut för nu jobbar jag bara 4 dagar innan semester :)

Vi stannade därför hemma från kalaset, och får gratta Hugo nästa vecka kanske? :)

Soffa, promenad, pizza och lekpark har dagen bestått av och nu måste jag lägga mig så jag inte försover mig imorgon. 

Godnattkram till dig.

Hoppat i myskläderna



Har du en bra kväll?

Jag ska inte klaga :) Har svidat om till myskläder, parkerat mig i soffan med sessan och lite gotta som chokladpudding, nötter, jordgubbar, godis & coca cola såklart.

Rackaronge!



Puh!! Nyss hemkomna från Ikea, inte mer folk än vanligt men en E som var vildare än vildast och inte lyssnar på vad man säger. Han är omöjligare än vanligt och vill inte hålla hand eller bli buren, gallskrek och sparkade hejvilt, ja puh säger jag bara.

Jag kände att jag behövde komma ut på nått bara, dåligt väder och 2 dagar inne!

Vi åt på McD och shoppade sedan några få ting på Jysk & Ikea, spegel (som jag tror vi kanske redan ska byta ;) sorry älskling), klädhängare, minisoptunna (som vi kan ha utanför tills vi går med soporna för nu hinner skatorna dit innan vi stängt dörren, ja nästan så fort iaf ;) ) samt rullvagn till parasollfot.

NU är jag redo för myskväll hemma, all by myself :) E ska sova tidigt hoppas jag och mannen ska på 28årsfest!

Kram till dig

Godmorgon vuxenvälling, mums! Minnen, drac...

img_5535 (MMS)

Godmorgon vuxenvälling, mums! Minnen, drack det mycket tiden innan Elias. Gott och mättande :)


En doft av sommar

Härliga syréner från trädgården doftar härligt i köket! :)

Idag har jag mått prima balerina dock lite slut från igår då jag knappt åt nått igår och hade då noll energi. Visste inte imorse hur jag skulle må idag och vågade inte åka in på jobbet för smittorisken för förmodligen var det nått litet släng av magsjuka som E haft.

Nu kom mannen hem från fotbollsmatch och de vann! 

Trevlig helg till dig.


VAM (Vård av mamma)

På semestern ska altangolvet få sig en "uppfräschning" slipas och laseras.

Igår kväll anade jag att det var någonting på G och javisst, imorse var det bara att höra av sig till jobbet och meddela att jag blir hemma. Samma skit i dubbel bemärkelse ;) som E haft, dock är det lindrigt, väldigt lindrigt som tur är.

Känns lite jobbigt att vara borta från jobbet när det är så mkt att göra och jag snart går på semester men vissa saker styr man inte över. 4 arbetsdagar nästa vecka sedan semester! :)



Tröttis



Men hej! Jag lovar uppdatering å så håller jag inte det, taskigt. ;)

Vi har haft grått trist och regn hela veckan, jag har jobbat över varje dag, tänkte nämligen sluta tidigare imorgon istället och sena kvällar på det har resulterat i att jag känner mig helt överkörd och helt slut i kropp och knopp. Därav den kassa uppdateringen.

Älsklingarna gick och la sig vid 19 ikväll, jag somnade i soffan med datorn i knät så la ifrån mig den och sov vidare tills för en stund sedan. Nu har jag lagt mig och tänkte nog sova.

Kram och natti ♥

Finaste lilla sjuklingen som nyss pratade ...

img_7730 (MMS)

Finaste lilla sjuklingen som nyss pratade i sömnen..


Lilla E

E har förmodligen fått magsjuka :/ Nu är jag så trött så jag måste stupa i säng.

Vi hörs imorgon istället. KRAM♥

Barnfri kväll

Det blir lite mycket same same på bloggen men våra eftermiddagar/kvällar ser oftast nu ut såhär och vi njuter sommaren till max. Här på altan har vi skugga hela dagen fram till ca 17 och då sol tills den går ner. Det är perfekt med skugga dagtid när man har småbarn för ute på gräsmattan har vi sol och då har vi alltid en skuggig plats att vända oss till.

I eftermiddag åkte E till mormor och morfar för övernattning. Mys för oss alla. Härligt att bara få rå om varandra lite jag och K, E får all uppmärksamhet och lite omväxling och får träffa sin favvo, moffa. Den han pratar mest om, Moffa, Moffa.

Vi bjöd i sista sekunden in gäster som hade annat planerat, så går det när man bara är någon timme innan. Men det gick ingen nöd på oss.. Vi grillade, åt, drack gott och sedan myste vi i soffan på altanen tills solen gick ner. ♥ Vi var lite lur på bio men det var så skönt på altanen så vi skippade det, en annan gråare dag passar bättre.


Godmorgon.. Varmare ute i skuggan än inne ...

img_9840 (MMS)

Godmorgon.. Varmare ute i skuggan än inne :) härliga sommar!


Ödet

Kvällsmys med bästa grannarna.. Vi är så glada att vi flyttade just hit och att vi fått möjligheten att träffa dessa fina människor, vänner för livet och det känns som vi känt varandra i flera år. 

De bjöd på Irish Coffee och vi gjorde som "Solsidan", Danne körde igång grillen vid 22.30 :) Perfekt avslut på kvällen och bra start på helgen..


Olivträd som flyttat in (ute) hos oss :) m...

img_0086 (MMS)

Olivträd som flyttat in (ute) hos oss :) måste köpa kruka till bara. Nu har jag skurat bort en massa spindelnät, usch vad äckligt med spindlar..


Helg..

img_2770 (MMS)

Helg..


Helgstart



Fredag är min favoritdag, och den är extra härlig idag då solen gassar ute och det är hett. Längtar tills helgen startar, ikväll blir det nog altanhäng om det inte blir bio. 

Imorgon blir det sol & bad om vädret håller i sig.

Trevlig helg till dig.

Prinsen som älskar fotboll



E älskar bollar, behöver jag säga att han är lik sin pappa? ;)

Då..

Vällingmys innan gosen gick och la sig.. Här var han supertrött och somnade bara en stund efter..

Elias kan äntligen somna i rimlig tid på kvällen igen, ikväll somnade han 19.45. Förskolan gör sitt, och solen också kanske men även att kliva upp 7 varje morgon gör en liten prins trött.

Jag håller på att pilla lite på förskoleschema till efter semestern.. 

Kram till dig

Elias 1 år, 11 månader


Älskade lilla skruttunge, vi hade middag för två idag, jag och sonen. Mannen var och tränade och trots att jag älskar våra familjemiddagar var det ändå mysigt att ha lite mor & son tid tillsammans bara vi.

Elias har blivit så stor och utvecklats så mycket sedan vi kom hem från rhodos. Till och med pedagogerna nämde det idag, främst att språket tagit språng.

Pott-träningen har vi börjat med, innan vi for gillade han den inte och fick nästan panik när vi skulle prova den. Men efter att ha gått på toa 2 gånger på rhodos gillar han numera pottan och är överlycklig när han lyckas, säger ofta till innan så vi hinner dit.

Även fast han pratar lite otydligt så kan han mååånga ord och har smått börjat sätta ihop meningar och gör sig väl förstådd. Idag när vi gick från "dagis"gården var en pojke ledsen, då säger E, ***** (pojkens namn) ledsen. Och idag berättade jag för honom att vi skulle äta själva för att pappa tränade. - Pappa boll säger E då, charmknutten min ♥ självklart visste han att pappa spelade fotboll. Pekar gärna på sig själv och säger Elia.

Han har även börjat visa mycket känslor, ex när vi läser bok eller om någon är ledsen gör han surmun och säger, ledsen eller stackarn. Åh det är så gulligt och mitt mammahjärta smälter.

1 månad och en dag innan 2 års dagen, det märks som sagt att vi närmar oss ännu ett år.


Måndagkvällens prommis

Elias ute på prommis med bästa grannen Melker igår innan läggdax. Självklart var vi, Jenka & Danne med, Es vagn likaså.

Igår var vi och hälsade på Elias farfar och fick oss lite grillat, hem och tog oss en glass, den obligatoriska leken i trädgården med grannarna och sedan en kvällsprommis innan sovning.

Jag slappar i soffan som oftast på kvällarna, klockan springer verkligen. Snart dags att slumra. Kram ♥

en kväll i juni

Middag med min vackra efter nagelfix. Sonen stå åt, lekte med grannpojken och spelade fotboll med sig själv. Härliga försommar, vilka fina kvällar vi kommer ha i sommar...


Dagens shopping

Det nödvändiga vi skulle inhandla idag var mörkläggningsgardiner till vårt och Es sovrum så nu kan vi stryka det på att göra listan. Elias har hållt igång någon vecka nu till sena kvällen nästan varje dag och idag somnade han lite tidigare än vanligt förmodligen tack vare mörkret. Puh!

Med hem fick även en ny grill och en cykelbarnstol följa med.. 

När semestern börjar måste vi slipa och olja/lasera golvet på altanen som är slitet. Det fräschar nog upp en del :)

Åh, jag har sett en solbädd jag vill ha, förhoppningsvis ska vi kolla på den imorgon OM den finns kvar i butik, hoppas hoppas.

Natti till dig ♥


Söndagkväll

Söndagkväll och middag i all sin enkelhet, allt blir så mycket godare ute i naturen konstigt nog. Vi ställde in dagens grillning för vi trodde inte vi kunde sitta ute och äta, dock precis när middagen var klar kom mannen och sa att det var skönt ute och så fick det bli. En stund efter maten fick vi njuta värmen för sen var det bara att klä på sig varma kläder för brr vad kallt det blev.

Montering har eftermiddagen bestått av, ska visa sen för nu ska jag läsa bloggar. :)

PS. Otrolig skön söndag idag, söndag är min absolut jobbigaste dag på veckan, jobbångest delux, absolut inte för att jag inte trivs på jobbet, tvärtom men just för att helgen är över. Har så länge jag kan minnas känt så, även när jag gick i skolan. Lyx med en extradag imorgon.

Kram

Solmys


Men huur gulligt? Pojkarna Elias och vännen Oliver håller hand, här på väg in och ska bada på himlabadet.


Vi har varit på himlabadet på förmiddagen med Elin och Oliver. Skoj! Efter en timme är man dock nöjd när man har så småbarn som 2 år. 

Nu sitter jag och mannen som i skrivande stund sover ;) ute i solen medans gullegrynet sover middag. Undra vad vi hittar på när han vaknar? En tur till birsta ska iaf hinnas med innan de stänger, en välbehövlig grej ska inhandlas pronto.

Ha det. KRAM

Lugnet före stormen

PUSS till dig hälsar min fina Elias från gungan tidigare idag.

Vi har njutit härliga sommarvädret en stund innan blåsten och molnen kom. Jag hoppas bägge av dem försvinner innan kvällen för här står grillning på menyn och vi vill gärna inta middagen på altanen.




Ha en fin lördag ♥ KRAM

FREDAGKVÄLL

Italiensk pizza med soltorkade tomater, mozarella och lök, toppad med ruccola, parma, parmesan och pinjenötter. Es var såklart mer barnvänlig. 

Inget vin blev det dock, orkade inte åka in på bolaget men måltidsdryck fungerade bra till det med. Glass till efterrätt och sedan lek med grannarna och mammorna fick sig en PW innan kvällningen.

Jag ligger i soffan, slappar, klockan känns som 20 och blickarna dras mot två stora kartonger som vill öppnas. Byrå till sovrummet ska monteras, puh, orkar jag?


Finaste buketten

Min fina son hade tillsammans med sin farmor plockat vackra blommor till sin MAMA idag som jag fann på köksbordet i eftermiddag. ♥ 

Och titta vilken fin cykel Elias farmor och extrafarfar Tomas köpt till honom, glad är bara förnamnet.


LOVE Friday




Är på jobbet och känner mig glad över att vi har 3 hela lediga dagar framför oss familjen. E är ledig idag, farmor är och hälsar på och med sig hade hon något Elias längtat efter länge. En egen cykel. Trehjuling med stång, farmor MMSade bild och lyckan i hans ögon är obeskrivlig, älskade barn.

Idag känner jag sug efter hemmagjord pizza och vin.. mm ja det lär väl bli nått sånt om mannen känner lika. Solskren för lite altanmys önskar jag mig till kvällen tack :)

KRAM

2 juni

Idag har vi varit hos Es gudmor och "gudbror" även kallad bonuskusin och hälsat på. Fikat, lekt och firat Elins avslutning. Hon har nu läst sina år till lärare och nu är det bara examensarbetet som ska in. Min duktiga vän.

På väg hem svängde vi förbi jysk/rusta och fick parasoll och fot med oss hem, men vad foten är dyr. 

Nu är klockan mer än den borde så jag ska krypa ner så jag orkar upp imorgon.

KRAM


MMSbloggning?

Jag skickade ett bloggmms förut ikväll men det har inte kommit fram. Är det något fel på vissa tjänster på blogg.se? Ser att statistiken ej fungerar heller.

Det var i varje fall en bild från vår kvällsprommis, super skön prommis och när vi kom hem satte vi oss på altanen med grannarna.

Oj fy vad jag kommer vara trött imorgon. 

Ha det!
KRAM

Nytt


Ny header blev fixad ikväll. Jag är en riktig periodare när det gäller bloggningen har jag märkt, tråkigt tycker jag för min egen del. Just för att det är hit i arkivet jag går tillbaka och läser och minns och inge roligt med "tomma blad". Med lite uppfräschning på bloggen kanske jag finner blogglusten igen. :)

Natti Natti ♥

Ute på härlig kvällsprommis med mina bästa..

img_3909 (MMS)

Ute på härlig kvällsprommis med mina bästa..


RSS 2.0