V.22


Kaffepaus!


Akuten

Godmorgon fredag,

Frukost på jobbet och idag blir det en kort dag, flexar ut vid 14.15. Hem och byta av älsklingen som då börjar jobba.

Elias ramlade igår och slog upp ett jack i huvudet så kvällen spenderades på akuten, men lillhjärtat var så duktig. De limmade jacket och vi fick komma hem och sova. Tror jag tittade till honom 5ggr under kvällen, mammas älskling.

Han mår bra nu men får vara hemma från förskolan.

Ha en fin dag, kraam


Rensning

Godmorgon,

Pappan och sonen är på himlabadet med grannarna. Jag körde nyss igång tvätt + disk och ska strax bege mig in i duschen.


Jag började kolla igenom Es bebiskläder igår, åå har han varit så liten? Och ännu mindre ändå.. Han drunknade ju i 44 & 50. Älsklingen mammas, man glömmer så fort. ♥

Senare idag kommer min svägerska hit och kollar igenom klädhögen om det är någonting de vill ha, resten tänkte jag lägga på uff.

Nu blir det dusch innan det är dags att fixa lunch till hungriga älsklingar inkl. bebis i magen. 

Kraamis 


Friiiday love

Härligt med fredag! Favvodagen på veckan:)

Ikväll blir det mys med mina älskade killar, Elias kommer säkert vara jätte trött så det blir nog tidig kväll för honom. Hela veckan har han varit trött och slut efter förskolan och nu verkar han även ha förkylning i kroppen.

Helgen är oplanerad förutom imorgonkväll, då ska älskling på relax med vännerna och jag funderar på pysselkväll:) eller rensa bland Elias gamla bebiskläder..

Kram och happy friday!


oh nej

Elias har hostat en massa ikväll och låter hes, varit in och pussat på honom men inge feber iaf. Håll tummarna att han inte blir sjuk över natten..


Längtar till jul

Åh myskänslor, längtar till advent och jul..

Just nu:


Titt-ut bebis

Oh vilken dag det var i måndags!

Vaknade upp med pirr i magen, var så nervös så jag kunde inte äta frukost, trodde jag skulle kräkas av nervositet;)

Satt i väntrummet med en speedad puls och när vi kom in och fick se bebis blev jag lugn, vilket mirakel. Vårt andra fina barn. Som var allt annat än lugn, hihi busig och älskad! Vinkade till mamma och pappa och kissade i vattnet:)

Läkarbesöket efteråt kändes tungt för mig, iof uppkom det inget speciellt men allt blev så påtagligt hur det vart förra gången och jag känner stor rädsla och oro för att detta barn ska behöva komma till världen fleera veckor för tidigt också.

Nu får vi försöka ta en dag i taget och njuta av lillsyskonet som redan är så älskad <3


Lill*n

Krille ser sista halvlek av Roma sedan ska vi åka och hyra film.

Idag går vi in i vecka 19 (18+0), längtar så till ultraljudet nu men känner mig lite smått nervös också men det hör ju till.

Just nu kickar h*n i mammas mage och såå mysigt det är, så stort men ändå så självklart.


Älskade skatt

Vad vi är stolt över dig Elias, vår fina älskade duktiga pojke.

Vi har varit hos Elias farmor idag och Elias blir kvar där över helgen och myser. Hans paradis: hund, häst, får, traktor och fyrhjuling. Han vill hjälpa till med allt och vill göra som alla andra gör.

Vi ska ha mys ikväll med hyrfilm, karra, pussar och kramar men hur mycket man än behöver det kan man inte låta bli att sakna gosen.

Kraaam


RSS 2.0