Ingen text!

Vi bara njuter värmen.... <3


Kvällsgöra

När det är underbar kvällssol är väl inte hänga tvätt och skura utemöbler nån match, himla skönt faktiskt. Dock är utemöblerna svår att få riktigt rena, någon som sitter på något supertips? ;)


Sommarvärme

Vilken underbar sommarvärme det varit idag. Elias blev hemma från förskolan pga sjuka pedagoger så vi har hängt på altan/baksidan heeela dagen. Vi har mycket skugga så det är skönt när man har barn.

Imorgon ska det bli ännu varmare så vi kommer nog spendera mycket tid ute. Kanske får vi sällskap av grannarna, Sofie? :)


Inte så tokigt ändå?

Som jag tidigare skrivit så gillar inte Ella vagnen. Eller förut gillade hon den när hon väl somnat och man la över henne, då kunde hon sova i timmar men inte nu längre. Hon gallskriker i både vaket och sovande tillstånd, nästintill. Likaså har det väl varit med nappen, hon har gillat den ibland, när hon själv vill ungefär annars är det bröstet hon vill ha när hon är trött och grinig. Och hon sover MYCKET!

Det här gör att det är ett stressmoment att ha med sig Ella någonstans förutom till dem man känner såklart. Åka på birsta eller handla, nja det gillar hon inte. För bilstolen är inte heller rolig!

Men titta, vilken underbar syn. Sen hon blev sjuk har hon gärna velat ha nappen, nästan mer än bröstet och nu somnade hon i vagnen dock med ryggstödet uppfällt, tacka vet jag ryggstödet i liggdelen.

Nu är det bara hålla tummarna att hon fortsätter med det här, det skulle underlätta så mycket!

Heja Ella!

 


Helgen

Hej i söndagen!

Familjen (förutom jag) är och har varit förkylda i helgen. Elias är rätt pigg nu men hosta har han kvar. Vi har inte gjort nått speciellt i helgen, jag har hållt mig hemma med Ella men Krille och Elias har varit iväg på tur igår och fixat lite.

Vi gjorde gomiddag igår och myste sen hela kvällen i soffan. Såg en riktigt otäck film...

idag har vi haft vårstädning i föreningen så vi var ute en stund. Jag som hade Ella i selen gjorde inte många knop men skönt med lite luft :)


1:a läkarbesöket

I torsdags var vi på BVC för första läkarbesöket och vägning/mätning.

Ella vägde då vi 2 månader 5640g och var 59cm
, Ella gav läkaren finaste leendet och "pratade" lite med henne. Som alla andra säger så sa även läkaren att Ella är enormt stadig i rygg och nacke. Precis som storebror var som bebis. Sen när hon skulle undersöka Ella så konstaterade läkaren att Ella har en rejäl pipa, jo jag kan lova att hon kan höras! ;)

Hon fick såklart OK-stämpel! ♥

Meningen med livet!

 

 


Helgen

Godnatt!

Nu är helgen förbi, känns lite trist att Krille ska jobba men samtidigt ska det bli skönt med vardag igen.

Vi har inte gjort särskilt mycket i helgen, var en sväng på birsta i lördags men annars har vi bara myst hemma. Ella som hatar!! vagnen fick åka i selen, där trivs hon bättre. Elias var exakt lika men när han var 4 månader i korrigerad ålder gillade han vagnen så jag hoppas Ella ska gilla den hon också. Jag skulle gärna byta med henne för det ser så mysigt och skönt ut :)

Nu ska jag pussa på min älskling innan vi somnar.

Kram!


Familjetid

TGIF!

Elias har fått varit hemma med mig och Ella denna vecka eftersom han slog hål i huvudet i slutet på förra veckan. Kände att jag ville ha honom hemma tills det läkt ihop lite så han inte slår upp limningen på dagis där de inte kan ha samma "koll". På tisdag ska han få gå, då är det ändå 12 dagar sen det hände.

Idag har han retat gallfeber på mig, ganska förståeligt då han nog är rätt rastlös efter hela veckan hemma och vi inte varit ute på hela dagen pga regnet. Ska bli så otroligt härligt med familjehelg, känns som vi inte haft en hel ledig helg tillsammans på en evighet. Inte bara att vara två med barnen utan få vara tillsammans allihopa! Lovely!! <3

Såhär mysigt har jag med mina skatter! Båda lika trötta och Elias kommer somna så snart han får lägga huvudet på kudden...


Idag blir vår prinsessella 8 veckorVälkommen underbara maj!


RSS 2.0