Hus till salu på pepparkaksgränd

haha
http://www.hemnet.se/beskrivning/1093016?r=3

Juletankar

Julstjärnorna ligger på bänken och väntar på glödlampor som måste handlas imorgon innan de får komma upp. Hur kan man missa en sån viktig sak som glödlampor ;-) vill ju få upp dem nu. I år blir det mycket vitt och lite rött..

Känner för en rätt neutral julinredning men stjärnor, amaryllis (röd + vit), ljusstakar, adventsljus och julgran är ett måste. Julgranen tänker vi ta in tidigt i år, antingen nästa helg eller mitten på vecka "andra advent" :-)

Julen kommer vi fira i tre dagar, dagen före hemma hos oss med farmor o co, julafton i en by i jämtland med min familj och juldagen hos farfar o co. Känns skönt att ha det uppdelat på tre dagar för att slippa stressen.

Lite mysigt att få fira lilla julafton hemma hos oss också dagen innan..

Hoppas ni har en mysig kväll.. KRAM

American Pancakes

Mannen i familjen var ut på galej igår, själv hade jag en myskväll i soffan med diverse gott. Börjar återhämta mig efter den kraftiga förkylning som härjat i kroppen men nu har däremot lillskot åkt dit. Men barn är ju så härliga även fast de är sjuka, glada och full i bus ändå men visst märker man att han inte är sitt riktiga jag. Tröttare, snorigare och lite gnälligare än vanligt.

Jag och E klev upp vid 8 tiden, pappan fick sovmorgon och klockan 10.30 väckte vi honom då vi gjort lite brunch, american pancakes, med sirap och hallon. Mums!



American pancakes

3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 msk socker
2 tsk vanliljsocker
2,5 dl mjölk
1 ägg
2 msk smör

Förskoleplats

De ringde nyss från barn och utbildning och meddelade att vi fått förskoleplats. Känns skönt att det är klart (ska bara skicka in papperna som kommer i posten imorgon).. Lite nervöst känns det allt även om det är ett tag kvar.. 

Men Elias är verkligen redo för att börja på förskola redan nu känner vi och om några månader så är han nog ännu mer redo. Han är less på att vara hemma och behöver stimulans hela hela tiden annars gör han bara allt han inte får...

Förskola är bra och vi ser framemot det..

Träd i hallen

Nytt i hallen. Trädlampa som ger mysigt sken om kvällarna, den är från Ellos.

Denna lampa hjälpte min bror oss att sätta upp i helgen och den är så fin. Väldigt behagligt ljus och den sitter perfekt där.

Nu ligger vår soffa ute på blocket för försäljning, hoppas någon vill köpa den. Vi har nämligen fastnat för 2 andra soffor vi vill ha men då måste vi få denna såld först. 

Här hemma är det sjukstuga, bara lilla jag. Mannen och sonen är hittills friska.

KRAM
KRAMFORS 3sitsfoffa med fotpall
Snygg, praktisk och stilren soffa i väldigt FINT skick.
Säljer vår fina lädersoffa med fotpall som är inköpt 2008 på IKEA.
Fotpallen är stor och fungerar utmärkt som en schäslong eller extra sittplats.
Mått soffa:
Bredd: 223 cm
Djup: 97 cm
Höjd: 74 cm
Sitsdjup: 65 cm
Sitshöjd: 45 cm
Mått fotpall:
Bredd: 98 cm
Djup: 86 cm
Höjd: 45 cm
Ordinariepris: 11500kr
Soffa: 8000kr
Fotpall: 3500kr
NU: 8000kr för både soffa och fotpall
Vill du köpa separat? Kom med bud.
För mer bilder eller visning ring eller maila.

Tacksamhet

Nyss kommit in efter en skön walk med Jenny.. Det är så vackert med all snö och jag får sådana julkänslor.
Julen närmar sig med stormsteg och jag känner blandade känslor inför det, julen alltså, den jul jag sett framemot. Det var längesen vi firade jul tillsammans alla syskon och det ska vi göra i år. Elias kommer tycka det är jätte roligt när alla kusiner är samlade. Vi kommer att fira i en liten by där pappa är uppvuxen, där min farmor och farfar bott nästa hela mitt liv. Däremot kommer någon att saknas, farmor. Min älskade farmor. 

I all sorg kommer dessa ögonblick jag bara förundras över hur otroligt lycklig och tacksam jag är, för det jag har. Världens finaste son, med den finaste mannen. Jag har underbar familj och vänner och inte mist FARFAR.




Min lilla kämpe, mammas ögonsten!

Hela livet ska jag göra allt för dig, jag är tacksam för varje sekund jag får tillbringa med dig och det är ofta jag tänker på hur stark du är. Du hade en tuff start i livet och vi fick alltid höra att du var envis, det kan vi nu skriva under på..



RSS 2.0