Fler tänder på väg upp?

Har en liten älskling här som är otålig och verkar ha ont i munnen. Fler tänder på gång förmodligen, därav febern han hade igår natt. Så vi beger oss ut på en prommis i fina höstvädret.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Näe, faktiskt inte alls nervös än. Det kanske kommer! Eller så kommer det inte eftersom jag ser fram emot det så mycket ;) Däremot sved det lite i plånboken när jag beställde EN bok för 500:-...



Ja, jag tror vi ska till Gimdalen :) Blir isåfall tredje kräftskivan för i år, så snart lär jag mig väl att äta det. Hehe! Vad tråkigt att inte ni ska med.



Jag kanske kan komma och hälsa på nån dag nästa vecka?

Kram

2010-09-02 @ 19:16:28
URL: http://ssandrau.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad härligt att ni känner att ni trivs. Det är ju huvudsaken, sen skitsamma om det är ett hus eller inte. :)



Milton ska börja på dagis i januari. Vi har sökt till 10 januari men inte hört något än.

Vi har ju skjutit upp ansökan hela tiden i hopp om att hitta ett hus först men nu sökte vi i stan så får han byta sedan.

När börjar Elias på dagis då?

2010-09-02 @ 19:54:11
URL: http://jordi.blogg.se/
Postat av: Nina

japp vänersborg.

vi har varit dålig på att gå i sommar då liam varit ledig men nu då vardagen kommit igång ska jag försöka börja gå igen =)

2010-09-02 @ 20:16:17
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Nina

ja han älskar dagis liam.

japp noel ska börja nästa vecka redan. egentligen skulle han börja 1 okt men vi fick dispans eftersom vi har svårt att få ihop det här hemma då bägge pluggar och vi har inte föräldradagar kvar så nån av oss kan vara hemma en termin till. egentligen är det ju 1års gräns men han får börja en vecka innan :) han är ju ändå ganska tidig i utvecklingen och jag tror han kommer klara sig bra.

När ska Elias börja?

2010-09-02 @ 20:43:36
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh vad härligt att få vara hemma så länge. Eller är det karln din som ska vara hemma?

Det är jag som kommer att vara hemma tills dess. Henke var hemma i 6 veckor här i sommar och han tyckte att det räckte. Kanske att han tar inskolningen. Beror på hur det ser ut med föräldradagarna.



Nää, Henke vägrar att bo i radhus. Annars är det något jag skulle kunna tänka mig. Vi har satt upp oss i kö på lägenhet på mitthem på Alnö eftersom det BARA är Alnö som gäller för Henke också ;) Får se vad som händer. Men det går ju att bo här ett tag till trots att det är en tvåa.

2010-09-02 @ 21:07:05
URL: http://jordi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0