Pizza

Välkommen fredag!

Känner mig lite bättre idag och sedan Elias kommit hem från dagis har jag varit uppe. Vi har ätit hemmagjord pizza & pizzasallad. Gott!

Kristoffer frågade Elias om de skulle spela tv-spel, jaa sa han glatt. Elias me brukar han säga. Så nu sitter de i soffan och jag ska kasta mig i soffan och vila lite.

Ha en fin helg kära ni!

Förkyld

Min förkylning kom igår eftermiddag på jobbet som ett brev på posten och idag har jag legat hemma nerbäddad, sovit nästan hela dagen + sett repris av Ensam mamma söker på tv3play, i sängen såklart. 

Det är riktigt tråkigt att ligga hemma sjuk, tur lill♥n livar upp med små kickar.

Nu ligger jag här i sovrummet och hör mina killar busa i badet, Elias räknar en massa, sista veckorna har han utvecklats i rasande fart. Mammas ♥

Vad vore livet utan barn? Livets mirakel..

Sötpotatis


Källa: We♥it


Nu är bebisen lika stor som en sötpotatis. Lilla bebisen börjar bli aktiv och jag känner massvis av härliga sparkar från den lilla. Just nu ligger utvecklingen i hjärnan i fokus och bebisens unika fingeravtryck börjar framträda.

Bebisen sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda.

Vi har börjat fundera lite på namn, flicknamn har vi en hög av men inte ett enda pojknamn. 


Lämning!

Kallt om mornarna så fina vinterjackan är på till dagis.

Liten är glad att få gå på dagis och skuttar in på avdelningen..

Nu sitter jag med töserna och fikar, blev super illamående men nu är det bättre efter lite kiwi.


Morgonmys

Elias vaknar som alltid strax efter jag klivit upp så nu myser vi framför musses klubbhus innan jag måste sätta fart..

Lillhanden på syskonet, finaste prinsen.

Ha en fin dag!


familjelycka

Som ni kanske märkt har det varit rätt dött här på bloggen senaste tiden, dels som jag skrev tidigare (här) så beror det på att jag skaffat mig iphone (men nu är ju inte det en bortförklaring längre) och den andra anledningen, ja faktiskt en större anledning är att jag varit så sjukt trött på sista tiden, trött, slut och illamående.

Men vi är så lyckliga..

Elias ska bli storebror och vi väntar vårt andra barn. En obeskrivlig känsla och vi är så förväntansfulla inför det som komma skall, med en ständig oro. 

Naturlig oro såklart men största oron är kring havandeskapsförgiftningen, men vi hoppas jag slipper det denna graviditet.

Idag är jag enligt beräkningarna i v. 18 (17+3) så vi börjar närmar oss halvvägs! Nu längtar vi till ultraljudet som är om 1,5 vecka.... ♥

bloggapp!


Äntligen har blogg.se lanserat bloggapp. Nu kan jag lova er att jag kommer vara mer aktiv här när jag kan blogga vart som helst, när som helst. I love it!Hej tisdag,

Ligger och slappar i soffan framför barntv, dock ligger prinsen i badet med pappsen. Jag ser dock inte på det utan har börjat på en ny bloggdesign men med den lilla tid man har övers så lär det ta sin lilla tid innan jag är klar ;)

Idag blev det lite övertid på jobbet, sista veckan med sommartid så borde egentligen passa på nu denna vecka att sluta tidigt för nästa vecka går vi på vintertid igen.

Nu ska jag fortsätta. KraaamKraam

today

Hej lördag,

Otroligt fin höstdag idag så när knoppen vaknat upp från sin nap ska vi få oss nått i magen och sen bege oss ut och andas den härliga luften.

K ska spela säsongens sista match och hade han inte tagit bilen hade det varit roligt att åkt dit en stund med Elias. Han har blivit så extremt intresserad för fotboll sista tiden och är riktigt duktig.

NU ska jag vila mig lite i soffan innan prinsen vaknar,

Ha en fin dag. Kram

Tacomys igår med finaste tjejerna. Och skv...

img_0287 (MMS)

Tacomys igår med finaste tjejerna. Och skvaller, det är något vi är bra på!;) somnade runt 00.30 och vaknade innan 6 av en piggelin till son, trött kan man säga men det var min morgon att kliva upp.. Blir nog en nap med prinsen sen. Kraamkram


Sätter mig i bilen nu och åker till Elin p...

img_5043 (MMS)

Sätter mig i bilen nu och åker till Elin på tjejmiddag med bästa vännerna. Ha en härlig kväll!


Vi har tagit bort barnstolen till Elias so...

img_0753 (MMS)

Vi har tagit bort barnstolen till Elias som nu vägrar sätta sig i den och vägrar då äta så i dagsläget sitter han på en av våra vuxenstolar.  Ni som har barn i samma ålder, vad tror ni om denna från Ikea? Tror ni han kan klättra upp/ner själv eller är den för hög? Han som knappt sitter still lär väl ramla av den också.. Hm, ska man satsa på tripptrapp istället?


Lördag!

Hej, Vårt internet försvann igår när större delen av Sundsvall fick strömavbrott, det har inte kommit tillbaka ännu men tur man kan surfa via iphone.  Mina otroligt dåliga uppdateringar beror dels på att jag skaffat iphone och numera sällan sitter vid datorn och blogg.se har ingen app, bör man byta bloggportal?  Idag har Elin och Oliver varit här en sväng, vi prommade med pojkarna bort till änderna för att mata dem. Pappan har varit och spelat match i Ånge så vi ska snart hämta honom och sedan ska jag iväg på tjejkväll med tacos och mys! Happy lördagkväll! Kramis

. som en apelsin!

img_3890 (MMS)

. som en apelsin!


Hej hej


Åter från bloggpaus.. 

Ni är så söta alla ni som kikat in varje dag trots usel uppdate. Det blir ingen riktig uppdatering nu utan mest ett hejjagleverinlägg.

Just nu: Robinson
Snart: Fil, flingor och repris av ensam mamma söker.


RSS 2.0