GINO




OJ känner att blogglusten verkligen inte infinner sig hos mig för tillfället. Undra om det kan bero på alla sjukdommar som varit och att man knappt tagit sig ur huset. Känns väldigt skönt att våren närmar sig och i morgon ska jag äntligen få gå till frissan och fixa barret, inte en dag sen!

I helgen har vi bara tagit det lugnt efter Elias sjukvecka och Kristoffers utbildningsvecka i Stockholm. Igår var vi ute hela förmiddagen och hela eftermiddagen trots det trista vädret. Det var riktigt skönt ute ändå, vi skottade, lekte hemma och i lekparken, gick prommis och hämtade hem en liten "bukett" med videkvistar.

Här ser du vår efterrätt igår, å så mummsigt det var.

Hoppas du haft en trevlig helg. Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jodå, elgrillen funkade bra :) det tog lite lång tid att få upp rätta värmen bara, eftersom det är som ett element som värms upp istället för eld. Men jag tyckte det smakade grillat iallafall :) kanske mest var marinaden som påminde men det luktade grillat också. Hehe! gott var det iallafall, och det är huvudsaken ;)

Kram

2011-04-03 @ 22:45:09
URL: http://ssandrau.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det har verkligen gått fort. Nu går det dock inte lika fort längre, men vips så är väl lilla bäbisen här. :) Skrämmande och underbart. :D

2011-04-05 @ 17:47:25
URL: http://jordi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0