Nyårsmiddagen

Förrätt nr1 - Löjromstallrik med röd stenbitsrom, rödlök, creme fraiche och rostad franska.

Förrätt nr2 - Pilgrimsmusslor på salladsbädd med ugnstorkad bacon och rostade solrosfrön.

Kvällen varmrätt - Oxfilé med potatis- och palsternackspuré, sparris samt rödvinssky.


Efterrätt - Mörk chokladmousse med syrliga hallon.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul att du är tillbaka igen. :)



Det såg riktigt smarrigt ut. Förrätt nummer 1 och varmrätten är verkligen i min smak. MUMS

2011-01-01 @ 16:48:17
URL: http://jordi.blogg.se/
Postat av: Jessica

Men GOTT! :-) Vi körde på vit chokladmousse och jordgubbar till efterrätt, samma lika nästan. ;-)

Vad kul att du bloggar igen!

Puss & kram!!

2011-01-01 @ 21:34:21
URL: http://iamjessi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0