Underbara soltimmar

I förmiddags stod E i hallen och slet i varenda ytterplagg han fick tag på, overallen försökte han dra på sig och gnället var ett faktum. Inte konstigt, sist han var utanför dörren var i onsdags förra veckan så nu säger vi hejdå sjukdommar, hej verkligheten!

Så vi packade på oss ytterkläder och begav oss ut. Han satte sig på snowracen så snart han kom utanför dörren, mysiga unge. Jag tog soporna i ena handen och snöret till Es lilla snöskoter som jag brukar säga i andra handen och vi tog ett varv och kastade dem och såg oss om i vår lilla by om man kan kalla det så ;) Tycker det känns som en liten by här bland alla radhuslägenheter.. :)

Vi valde verkligen rätt tillfälle att gå ut, solens härliga strålar gav mig sådan härlig energi och -6 grader var bara friskande. För en stund där ute längtade jag inte alls efter våren/sommaren, den enda jag just då längtade efter var K. Jag och E skottade oss en liten bänk, vi hade velat bjuda pappsen på en varmchokladfika men det gör vi i helgen om vädret håller i sig.




Nu ska jag faktiskt frossa i mig dagens lunch som är rester från gårdagens pizzafest. Vi var tvungna att fira att bacillerna äntligen tog sitt förnuft till fånga.

Men snaaart börjar mitt "nya liv" om jag ska komma i en bikini i maj.

KRAM till dig.

Kommentarer
Postat av: Nina

Vilka härliga bilder på er :)

och jag kan inte tro att du behöver börja något nytt liv, du som är så fin!

2011-01-25 @ 21:17:39
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0