Första natten

Godmorgon!

Längesen jag uppdaterade bloggen. Har väl blivit lite instagram-biten och känt att det är mer min grej än bloggen men så imorse när jag vaknade kände jag att det är hög tid att uppdatera här. Särskilt då det händer så mycket med Ella just nu och jag även vill printa ner hur natten varit. För de senaste veckorna har vi sovit uruselt så igår tog jag tag i att somna själv i egen säng för Ella och det har faktiskt gjort att vi sovit bättre inatt (Bättre men inte bra)!
 
De senaste veckorna har hon sen midnatt vaknat enmiljongånger ungefär! Trött mama, javisst! Och det slutar alltid med att hon kommer över till vår säng och det är så mysigt tycker jag men Ella kryper numer, reser sig mot allt och är mer vild än tam. Det känns inte bra att hon då sover med oss. Första (ja och enda hittills) ramlaursängen-olyckan skedde när hon var 5 månader och precis börjat dra sig fram och fler vill jag gärna inte ha. 

Så hon fick välling igår vid 19. Sen gick vi och läste godnattsaga för Elias som sen somnade gott. Så runt 19.20 började Ellas läggning. Ner i sängen med napp och kanin, det blev en heldel protester, fick väl lägga henne ner 20-30 ggr för hon satt sig i sängen, ställde sig i sängen, gnällde och var allmänt missnöjd med mammans beslut. (Och jag ville inget hellre än att ta upp henne och gosa ner mig i vår säng och låta henne somna skönt i mammas trygga famn, men nätterna är ohållbara nu!) Men tillslut så la hon sig tillrätta med napp och kanin och somnade gott kring 19.50. Fram till 23.30 fick jag gå in 2ggr och ge napp. 23.30 fick hon en flaska välling, bajsade sen! (tänderna, är bombsäker!) byta blöja och sen somnade hon gott om i sin säng. Vaknade 02.30, 05.45 och fick då amma men sen sov vi fram till 8. Helt klart en bättre natt men inte bra. 

Idag blir det en riktig hemmamysdag. K är hemma fram till 14.30 så han har lämnat på förskolan och ska även hämta. Jag skrotar runt i myskläder, tvättning står på schemat och gos med Ella.

Kram

Kommentarer
Postat av: Johanna

Roligt med uppdatering Maria!! :D

Men guud så stor Ella har blivit. Hon var ju bara en liten minitjej sist vi sågs... åååh att vi ska va så dåliga på att ses.. :(

Svar: Ja tiden har bara sprungit förbi i rekordfart. Önskar man kunde pausa tiden för båda barnen är inne i en sån härlig ålder nu.
Hur går det på jobbet? Kommer du jobba må-fre heldagar eller hur ser det ut för dig?
Maria

2012-10-03 @ 20:07:09
URL: http://jordi.blogg.se
Postat av: Johanna

Det går bra. Dom få dagar jag har varit där.. har jag inte varit sjuk själv så har barnen varit sjuka. Har bara lyckats jobba 2-3 dagar per vecka... Känns pinsamt och jobbigt..
Ja jag kommer att jobba mån-fre från 8 och till tidigast 15 och senast 16.

2012-10-04 @ 08:43:16
URL: http://jordi.blogg.se
Postat av: Nina

pröva med fem-minuters läggning, det går ut på att man lägger dom i sängen går ut ur rummet och så ställer man klockan på fem minuter sen går man tillbaka och stoppar om dom osv..Det visar att dom sover själv fast att man ändå finns där!

2012-11-29 @ 23:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0